StiriCampionatul de Automobilism si Karting TimisGrand Prix Timisoara - 07 Noiembrie 2021

Grand Prix Timisoara – 07 Noiembrie 2021

Si a ajuns si momentul ultimei etape din anul competitional 2021, un an foarte bun pentru SpeCar, iar rezultatele le vom publica in scurt timp, dupa ce vor fi afisate oficial de organizatorii campionatului.
Dar sa revenim la aceasta etapa cu un traseu pe cat de tehnic pe atat de cu potential de a fi si spectaculos. Publicam abia astazi acest rezumat pentru a nu strica surpriza prietenilor de la turatiiscrise.ro care astazi au dezvaluit pentru cititorii blogului faptul ca au pus bazele unui nou proiect, acela de a achizitiona o masina special pentru a participa la acest gen de concursuri. Dupa cum puteti vedea si in fotografiile de mai jos, Peugeotul 106 avand o culoare speciala, un galben care atrage toate privirile, s-a simtit in elementul lui pe acest traseu. Articolul il puteti citi pe pagina oficiala TuratiiScrise.Ro

Noi, cei de la SpeCar, am parcurs cele doua manse de concurs in stilul care ne reprezintă, incercand să imbinam spectacolul cu un parcurs eficient. Aproximativ ne-a iesit, avand o clasare pe podium (Locul 3 la clasa 3).
Ramaneti alaturi de noi pentru mai multe informatii si rezumatul anului competitional 2021.
Revenim in cel mai scurt timp

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mai multe Articole

Ultimele Articole