Topul pilotilor auto timiseni au luat startul in RALLY-KART GIARMATA-PISCHIA 2021, realizand o adevarata fiesta automobilistica in cele 6 probe speciale in 7 sectiuni, circuit viteza, VTM, rally sprint, drift, eco-karting, kartshow si driftshow, fiind unul din cele mai complexe concursuri auto romanesti din acest an. Dupa primele 4 probe speciale, cu accent pe cele 2 extraordinare pe traseul Bencecul de Jos-Bencecul de Sus, lupta era in toi, complexitatea ultimelor doua probe facand jocurile si stabilind ierarhia, in care marele castigator al acestui concurs a fost pilotul Darius Stepan (Opel GT).

Modificarea gandita de organizatori fata de anul trecut, ca driftshowul sa se desfasoare intr-o locatie care se preteaza perfect pentru acest gen a adus un numeros public spectator si aplauze la scena deschisa la spectacolul deosebit realizat de “magicienii” driftului auto si de karting. Surpriza acestei etape, micuta “printesa a kartingului banatean”, Ana-Maria Popescu, descoperita de antrenorul din Pro Motorsport Academy, Crisitan Bilea, doar in joia dinaintea concursului, cand a si realizat ca are un talent deosebit pentru acest sport, si a inscris-o imediat in primul ei concurs, unde a si ocupat primul loc la clasa feminin eco-karting, a fost realmente ovationata de toti cei prezenti alaturi de castigatorul acestei etape de karting Adrian Negrescu, care a si realizat un drit de karting spectaculos.

„Trebuie sa subliniem eforturile deosebite depuse de cele doua administratii locale Giarmata si Pischia pentru repararea drumurilor pe care au fost traseele concursurilor, astfel concursul desfasurandu-se in conditii de deplina siguranta. Promoul gratuit de karting pentru micutii copii din Giarmata a adunat la start numerosi potentiali viitori campioni de karting,pe traseul din parcul de copii Giarmata” – a spus presedintele asociatiei AUTO CLUB RALLY TIMIS, Ladisalau Giurisici.

Duminica actiunea de promovare a acestui sport, eco-kartingul, a continuat prin sectiunea Pro Motorsport Academy din Asociatia AUTO CLIUB RALLY TIMIS, trainerii academiei au organizat un nou promo gratuit pentru descoperirea de talente, in cadrul festivalului Timeless 4ALL (fiind de fapt unica activitate pentru copii gratuita din festival), promo carea a avut succes, din cei peste 80 testati, 6 copilasi au fost selectionati pentru teste la antrenamentul de joi saptamana aceasta si au toate sansele sa participe sambata 11.09.2021 la RALLY&KART DETA 2021, etapa VI din Campionatul de Automobilism si Karting Timis 2021.

CLASAMENTE

Clasa 1

 1. DANILA CLAUDIU-MAGDESCU D.– Renault Megane
 2. FELICIAN MOLDOVAN-ANDREI M. -Honda Civic
 3. DANCIU CRISTIAN-TROCAN D. – Renault Megane

Clasa 2

 1. GIURISICI MARIUS-BOGDAN VLADUSEL – Honda Civic
 2. POPA CALUDIU-DARIUS B0 – Opel Kadett

Clasa 3

 1. STEPAN DARIUS – Opel GT
 2. MIHOC SORIN – Renault Clio
 3. FLORESCU TIBERIU – Citroen DS 3

Drift

 1. PREDA RALU Bmw 320

Eco-Karting baieti

 1. NEGRESCU ADRIAN

Eco-Karting fete

 1. POPESCU ANA-MARIA

Echipe auto

 1. LUGOJ RALLY TEAM- Danila Claudiu,Magdescu D.,Danciu Elena,Danciu Ana, Dobra Alin,Baru Cosmin,Baru Albert,Florescu Tiberiu.
 2. CSC DUMBRAVITA-Giurisici Marius,Dragomir Nicolae,Maftei Alexandru

Echipe eco-karting

 1. CSC DUMBRAVITA-Giurisici Marius,Dragomir Nicolae,Maftei Alexandru