StiriCampionatul de Automobilism si Karting TimisSpectacol pe patru roti in weekend langa Timisoara. Nici VAR-ul nu a...

Spectacol pe patru roti in weekend langa Timisoara. Nici VAR-ul nu a putut departaja doi piloti. Revenire de senzatie in campionat

TIMISOARA. Lupta cu secundele a continuat si in etapa de Campionat Judetean de Automobilism si karting de la finalul saptamanii trecute, una in care au luat startul 25 de sportivi.

Spectacolul a fost asigurat atat in intrecerea automobilelor, cat si a karturilor, insa nu in aceste probe au fost problemele cele mai mari.

Misiunea arbitrilor a fost una imposibila la proba de drift. Sergiu Tirla si Adrian Marcovici au evoluat perfect, iar arbitrii nu au avut de ales si i-au declarat pe ambii castigatori. Nici macar VAR-ul nu a putut face diferenta intre cei doi drifteri.

 

Asa cum era de asteptat concursul a fost unul foarte disputat, la fiecare dintre clase. In cele din urma, Marius Giurisici a fost castigatorul clasei 2, pe o Honda Civic, la capatul celor doua mase de concurs. La clasa 1 invingator a fost Felician Mihai, si el tot pe o Honda Civic.

La clasa 3 invingator a fost Rafael Cimpoca , pe al sau Renault Megane, pe locul 2 a fost Tiberiu Florescu pe un citroen DS 3 , iar pe locul 3 a fost experimentatul Sorin Mihoc cu un Renault Clio RS , in timp ce la karting invingator a fost reprezentantul gazdelor de la Dumbravita, Francesco Haba,

La echipe, atat la automobilism, cat si la karting, s-au impus reprezentantiiclubului gazda, CSC Dumbravita.

Competitia de la Dumbravita a reprezentat si revenirea in circuit, dupa trei ani, a lui Daniel Preunca, cel care a incheiat pe locul al doilea la clasa 2 pe al sau Renault Clio.

Urmatoarea etapa in automobilismul din Banat este Cupa Romaniei la Viteza pe Traseu Montan, programata in 29 august, la Nadrag.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mai multe Articole

Ultimele Articole