StiriCampionatul de Automobilism si Karting TimisSpectacol total la cea mai complexa etapa din Campionatul de Automobilism Timis

Spectacol total la cea mai complexa etapa din Campionatul de Automobilism Timis

Topul pilotilor auto timiseni a luat startul la Rally-Kart Giarmata-Pischia 2021, realizand o adevarata fiesta automobilistica in cele 6 probe speciale in 7 sectiuni: circuit viteza, VTM, rally sprint, drift, eco-karting, kartshow si driftshow, fiind unul din cele mai complexe concursuri auto romanesti din acest an.

Dupa primele 4 probe speciale, cu accent pe cele doua extraordinare pe traseul Bencecul de Jos-Bencecul de Sus, lupta era in toi, complexitatea ultimelor doua probe facand jocurile si stabilind ierarhia. Marele castigator al acestui concurs a fost pilotul Darius Stepan-Opel Gt, cel care s-a integrat mai bine pe specialele competitiei.

Modificarea gandita de organizatori fata de anul trecut, ca driftshowul sa se desfasoare intr-o locatie care se preteaza maxim pentru acest gen a adus un numeros public spectator si aplauze la scena deschisa la spectacolul deosebit realizat de “magicienii” driftului auto si de karting. Surpriza acestei etape, micuta “printesa a kartingului banatean”, Ana-Maria Popescu, descoperita de antrenorul din Pro Motorsport Academy, Cristian Bilea, a ocupat primul loc la clasa feminin eco-karting si a fost realmente ovationata de toti cei prezenti alaturi de castigatorul acestei rundei de karting Adrian Negrescu.

Merita de mentionat si efortul autoritatilor locale care au reparat drumul ca pilotii sa aiba parte de un traseu aflat la cele mai bune conditii

Urmatoarea etapa se va disputa sambata 11.09.2021 la Rally&Kart Deta 2021, runda VI din Campionatul de Automobilism si Karting Timis.

CLASAMENTE
Clasa 1
1. DANILA CLAUDIU-MAGDESCU D.– Renault Megane
2. FELICIAN MOLDOVAN-ANDREI M. -Honda Civic
3. DANCIU CRISTIAN-TROCAN D. – Renault Megane

Clasa 2
1. GIURISICI MARIUS-BOGDAN VLADUSEL – Honda Civic
2. POPA CALUDIU-DARIUS B0 – Opel Kadett

Clasa 3
1. STEPAN DARIUS – Opel Gt
2. MIHOC SORIN – Renault Clio
3. FLORESCU TIBERIU – Citroen DS 3

Drift
1. PREDA RALU Bmw 320
Eco-Karting baieti
1. NEGRESCU ADRIAN

Eco-Karting fete

1. POPESCU ANA-MARIA
Echipe auto
1. LUGOJ RALLY TEAM
2. CSC DUMBRAVITA
Echipe eco-karting
1. CSC DUMBRAVITA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mai multe Articole

Ultimele Articole